GoTravelInedit – Călătorii și Vacanțe Inedite

Membrii golivu.com au acces la acest program special pe care îl oferim în parteneriat cu EdenTravel, unul dintre furnizorii importanți de servicii turistice din România. Înscrie-te în program și îți rezervi simplu, sigur și avantajos călătorii și vacanțe inedite:

 • Acces la servicii turistice complete și avantajoase oriunde în țară și în lume:
  Găsești, rezervi și cumperi bilete de avion, transport cu autocarul, cazare, masă, transfer aeroport-hotel și retur, rent-a-car, activități, excursii, tururi de oraș, bilete la parcuri tematice, bilete la meciuri de fotbal, tenis, circuite de formula 1, bilete la concerte, spectacole sau pachete de servicii turistice

 • Discount între 7% și 40% pentru membrii golivu.com
  Discountul se aplică la toate serviciile achiziționate prin acest progam, cu excepția biletelor de avion și poate ajunge până la 40% în unele situații. În cazul ofertelor speciale purtătoare de discount, se aplică discount-ul care este mai mare între cel oferit membrilor golivu.com și cel prezentat în ofertă.

 • Acces gratuit la platforma integrată de căutări și rezervări online asigurată prin program:
  Cauți, rezervi și achiți online serviciile sau pachetele de servicii turistice, pe care le alegi dintr-un singur loc, cu doar câteva click-uri, de pe calculator, tabletă sau smartphone. Primești direct pe email biletele pentru rezervările achitate și alte informații utile.

 • Consultant dedicat pentru Călătorii și Vacanțe
  Fiind membru în golivu.com, vei avea un consultant turistic dedicat, la care poți apela telefonic sau pe email pentru informații, sugestii, oferte sau condiții pe care poate nu le găsești în platforma de rezervări online, precum și pentru rezolvarea situațiilor neprevăzute sau a solicitărilor suplimentare ce pot apărea în timpul călătoriilor tale. În funcție de natura și urgența lor, le poți comunica pe email la adresa golivu@edentravel.ro sau telefonic la numărul 0722 105 999.
Urmează acești pași ca să te înscrii:
 • Intră în contul tău de la golivu.com sau crează-ți cont dacă nu ai. În acest fel devii eligibil pentru program.
 • Logat fiind la golivu.com, accesează secțiunea “vacanțe”
 • Dă click pe oricare dintre ofertele afișate acolo sau pe link-ul "rezervă cu discount". Se va deschide pagina de logare sau creare cont a partenerului nostru, unde te invităm să îți creezi de asemenea cont și ulterior să te loghezi ori de câte ori vrei să faci rezervări cu discount.
 • Fă rezervări online beneficiind de discount. Poți vedea discount-ul acordat la mouse over peste prețul ofertelor prezentate sau la calculul final înainte de a trimite comanda de rezervare. În cazul în care alegi să faci rezervări nefiind logat la golivu.com, prețurile pe care le obții sunt fără discount-ul pe care îl oferim prin program. Poți accesa platforma de rezervări direct din portalul golivu.com, pentru a face rezervări de cazare, transport aerian, rent-a-car, bilete la evenimente sau rezervări la alte tipuri de activități, din același loc și prin doar câteva clicuri, în termenii și condițiile acestui program precum și ale celor două platforme prin care îl accesezi.
 • Apelează la consultantul dedicat pentru serviciile și ofertele de turism pe care nu le găsești în platforma de rezervări, pentru ajutor legat de navigarea în platformă sau pentru situațiile neprevăzute ce pot apare în timpul concediilor sau vacanțelor tale.

Platformele online golivu.com și edentravel.ro la care ai acces gratuit, sunt în continuă dezvoltare, la fel și produsele și serviciile pe care le accesezi prin intermediul lor. Dacă se întâmplă să nu gasești în platforma de rezervări anumite oferte pe care le cauți sau dacă primești din altă parte oferte identice (destinație, servicii inclusiv nivel de calitate și perioadă) mai avantajoase decat cele la care ai acces prin acest program, te rugăm să anunți telefonic sau pe email la contactele menționate mai sus, pentru a te ajuta cu soluții personalizate și în aceste situații.

Vei primi periodic prin intermediul intranetului companiei în care lucrezi, al platformelor online golivu.com și edentravel.ro, pe adresele de email indicate de tine în contul personal, precum și pe grupul la care te vom invita pe whats app sau prin comunicări interne create special și pentru tine, dupa caz, noutăți cu privire la serviciile și ofertele speciale construite de Golivú și EdenTravel. Înscriindu-te în program, confirmi că ești de acord cu aceste tipuri de comunicări. Pentru eventuale adaptări ale comunicărilor către tine, te rugăm să ne contactezi prin secțiunea de contact a portalului nostru.

Îți dorim călătorii și vacanțe cât mai reușite!

Cu drag,

Echipa Golivú